Geen hangen met Netflix maar Pixelo

logo2

Oh oh, had ik Pixelo maar nooit gevonden. Wat een geniale gifjes en filmpjes maken zij over het leven als grafisch vormgever.

Zij zijn vooral op facebook erg actief maar hebben ook een eigen website met een blog en leuke deals voor grafisch vormgevers.

Nu denk ik dat dit niet alleen leuk is voor grafisch vormgevers – die natuurlijk alle gekke situaties herkennen – maar dat het ook heel inzichtelijk is voor een potentiële klant van een grafisch ontwerper. Waar betaal je nou precies voor? Waarom gaat het soms niet zo snel als jij graag zou willen? Kan je het niet gewoon zelf doen?

Ik zou iedereen die wilt gaan samenwerken met een grafisch vormgever willen adviseren: Kijk eens rond op het blog van Pixelo of de facebook pagina, en bekijk het grafisch proces eens van de andere kant. Het hoeft echt niet langer dan een half uur te duren en misschien kan het ervoor zorgen dat je minder misverstanden hebt met jouw ontwerper, zal het contact gemakkelijker gaan of weet je gewoon beter wat je kan verwachten. Het kan in ieder geval geen kwaad!

Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *